Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om oss

 

Cameo säljer främst smycken med även några klockor och fåtalet inredningsartiklar. I vår stadigt växande webbutik inriktar vi oss på smycken. I butiken i Uppsala hittar du även små inredningsdetaljer samt roliga och funktionella presentartiklar. Våra klockor, armband, halsband, ringar och berlocker kommer från bland annat; EDBLAD, Dyrberg/Kern, Pilgrim, CU Jewellery, astrid & agnes, Ingnell Jewellery, Lily and Rose och Carolina Gynning. Alla smycken och klockor som vi säljer är nickelsäkra.

Cameo design grundades sommaren 2005 under namnet Cam&Lin design. Syftet var att lyfta fram ung och oprövad smyckes- och inredningsdesign. Sortimentet har sedemera breddats och innefattar nu även ett flertal etablerade märken.
Den första butiken öppnade 30 juli 2005 i Draget hus&hem, Uppsala. I mars 2006 gick flyttlasset till en mer attraktiv lokal i centrala Uppsala.

Företaget fortsatte att växa och våren 2009, när det inte längre gick att röra sig inne i butiken, införskaffades en större lokal bara ett stenkast från den gamla. I samband med flytten passade butiken på att byta namn till Cameo Design och lanserade även en webbutik. Webbutiken fokuserar i första hand på smycken och låter kända märken slåss med pigga nykomlingar om plats och utrymme.
 

Vår fysiska butik hittar du på Drottninggatan 4 i Uppsala: Länk till karta
 

Välkomna!

Camilla, Marianne och Lennart (hunden)

 Marianne