Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Om oss

Den 8 Oktober 2020 blev Cameo utsett till Årets SMÅFÖRETAG i Uppsala 2020!! 

I butiken Cameo säljer jag smycken, smycken och åter smycken :) Smyckena kommer från bland andra; Edblad, DYRBERG/KERN, Pilgrim, Bud To Rose, Pipol, AROCK, astrid & agnes, Dansk Copenhagen (f.d. Dansk Smykkekunst), Just d´lux och Caroline Svedbom. Alla smycken som jag säljer är nickelsäkra, det man tidigare benämnde nickelfritt. Jag (Camilla) är själv nickelallergiker sedan barnsben, så alla märken vi säljer är väl beprövade av en allergiker. Jag visar dagligen filmer på hur smyckena som vi säljer ser ut på, följ mig på Instagram (Cameo Design) eller Facebook (Cameo) för att ta del av dem.

Cameo design grundades sommaren 2005 under namnet Cam&Lin design. Syftet var att lyfta fram ung och oprövad smyckes- och inredningsdesign. Sortimentet har sedemera breddats och innefattar nu även ett flertal etablerade märken. Den första butiken öppnade 30 juli 2005 i Draget hus&hem, Uppsala. I mars 2006 gick flyttlasset till en mer attraktiv lokal i på Drottninggatan 1, i centrala Uppsala.

Företaget fortsatte att växa och våren 2009, när det inte längre gick att röra sig inne i butiken, införskaffades en större lokal bara ett stenkast från den gamla. I samband med flytten passade butiken på att byta namn till Cameo Design och lanserade även en webbutik. Webbutiken fokuserar i första hand på smycken och låter kända märken slåss med pigga nykomlingar om plats och utrymme.

Min fysiska butik hittar du på Drottninggatan 4 i Uppsala: Länk till karta

 

Butiken är öppen:

Mån, tis, ons, fre: 10.30 - 16.00

Torsdagar: 10.30 - 18.00

Vill du handla mellan kl. 9.30 - 10.30? Hör av dig så ser jag till att vara här då. Kl. 16.30 hämtar jag på förskolan, det är därför jag måste stänga kl. 16.00 :)
 

Om du har handlat av oss och har tid och ork så skulle vi verkligen uppskatta om du ville ge oss en recension på Google: https://g.page/r/CXGJc2QWfcAgEAI/review

 

Välkomna!

Camilla.